Länkar programvaror

PACTware - programvara för konfigurering av instrument
Yokogawa Fieldmate - programvara för hantering av mätinstrument

Yokogawa FieldMate och Yokogawa DTM-filer

FieldMate är lösningen för alla som vill ha ett enkelt verktyg att konfigurera, starta upp, felsöka och underhålla instrument. FieldMate kan anslutas till Hart, Brain, Profibus och Foundation Fieldbus. Fieldmate kan använda både DTM-filer och DD-filer.

Yokogawa DD-filer

Alla som använder Hart-terminaler eller Yokogawa Fieldmate behöver DD-filer till de instrument som man behöver konfigurera. Dessa kan du ladda ned från HART Communication Foundations website. Länken nedan tar dig till en lista med alla Yokogawas instrument. Om du behöver en DD-fil till ett instrument från någon annan leverantör så är det bara att ange en leverantör i sökfältet för "Brows by Member".

HART Communication Foundation, DD-files download

3D ritningar för Yokogawa trycktransmittrar

Yokogawa 3D CAD filer

Yokogawa erbjuder 3D CAD modeller för EJA/EJX differenstryck- och trycktransmittrar samt YTA temperaturtransmittrar. Via länken nedan kommer du till ett verktyg där du kan konfigurera din transmitter och därefter ladda ned CAD-filer.

https://partner.yokogawa.com/global/3d/index.htm
(Tillgänglig 3D CAD formats: DXF, SAT, STEP, IGES, JPG, XML, etc.)

Krav på webläsare: MS Internet Explorer E11 eller senare och Google Chrome med den senaste versionen av Java.
(Du kan enkelt kontrollera att du har den senaste versionen av Java via denna länk here.)

Yokogawa sizing

Länkar till våra leverantörer hittar du på sidan Leverantörer eller respektive produktsida.