Returer och produkter som skickas till service

Returrätt/återköp
OmniProcess lagervaror kan återköpas till 70 % av varuvärdet efter överenskommelse med din säljare. Villkor för detta är att varan är i oskadat skick och returneras i originalemballage med manual och eventuella certifikat. Observera att märkning eller notering inte får förekomma på vara eller originalförpackning.

Varor som specialanskaffats för kunds räkning och varor som ej ingår i OmniProcess ordinarie sortiment återköpes inte.

OmniProcess tar inget ansvar för varor som returnerats utan förestående överenskommelse med kundsupport. Frakt avseende returrätt/återköp betalas av kunden.

Produkter som skickas till service

Avisering
Avisera alla serviceärenden innan ni returnerar något till oss.

Detta kan du göra via telefon till Carin Axelsson (08-564 808 65) eller via e-post till [email protected]remove-this.omniprocess.se.          Märk e-posten i ämnesraden med följande: Service "Ert företagsnamn" samt "kontaktperson"                

När vi får veta vad som kommer till oss, så kan vi förvarna service så att planering och utförande av serviceärenden sker snabbt och effektivt.

Ert beställningsnummer 
Många företag kräver att att vi anger ert beställningsnummer när ska vi fakturera produkter eller tjänster. Om ert företag kräver detta så måste ni ange ert beställningsnummer på returblanketten.

Rengöring/Anledning/Beskrivning av fel
Om produkten har varit i drift så måste den rengöras innan den returneras till oss.

Fyll i en av nedanstående blanketter och bifoga den med godset. Utan denna kan vi inte ta emot produkten på vår serviceavdelning eller skicka produkten vidare till våra leverantörer. Det är viktigt att ni båda svarar på frågorna som rör rengöring men även att ni gör en kort felbeskrivning.

Frakt och emballage
Produkter som skickas i retur till oss ska skickas väl emballerade med postens Företagspaket eller med bilfrakt till adressen:

OmniProcess AB
Tritonvägen 15, Ingång via Lastkaj A
171 54 Solna

Frakt avseende produkter som sänds in till service betalas av kunden.

Vi reserverar oss rätten att debitera för de extra kostnader som uppstår om anvisningarna ovan inte följs.