Jobba hos oss

OmniProcess AB ingår i Addtech koncernen. Detta ger oss charmen av att arbeta i ett litet effektivt bolag samtidigt som vi har den stora koncernen i ryggen när det gäller trygghet och möjlighet till satsningar. Addtech koncernen har egen affärsskola med utbildningar för säljare och ledare. Vår företagsfilosofi kan sammanfattas med de fem nyckelorden:

  • Enkelhet
  • Effektivitet
  • Förändringsvilja
  • Ansvar
  • Frihet

Hör av dig till oss om du vill vara med och bygga upp OmniProcess till den ledande leverantören av mät- och analysinstrument till Nordisk processindustri.


Lediga jobb


Account manager södra Sverige

Omniprocess söker en ny Account Manager för Södra Sverige

Vi är distributörsbolaget som blickar mot nya framtider och visioner där vi som bolag och våra lösningar ska vara en del av den hållbara utvecklingen. 

OmniProcess är agentur åt ca 28st leverantörer som alla fokuserar på processindustrin, så som papper och massa, kraftvärmeverk och petrokemi.

I takt med att kundernas köpprocess förändras så måste vi alltid ligga steget före och därför söker vi nu en nytänkande och innovativ person som Account Manager.

Läs hela annonsen på Jerrie.se eller kontakta:

Daniel Lidberg, Sales Manager – Process Instruments
E-mail: daniel.lidberg@omniprocess.se


Finance Manager med personalansvar

Är du en driven och kunnig ekonom med intresse av personalansvar? Då kan denna tjänst vara intressant för dig.

I denna roll har du helhetsansvaret för företagets redovisning och bokföring samt för regelbunden koncernrapporing till vårt moderbolag Addtech, noterat på Nasdaq Stockholm. Du har även personalansvar för team om 5 pers för order/inköp och lager. Vårt kontor är beläget i Solna Strand.

Kontakta mig för mer information:

Lars Furugren, VD
E-mail: lars.furugren@omniprocess.se


Vi är alltid intresserade av nya talanger. Är Du intresserad av att arbeta hos oss?

Välkommen att skicka ett mail till info@omniprocess.se alternativt slå en signal till Daniel Lidberg på tel 031-381 30 40