Jobba hos oss

Jobba hos oss

OmniProcess AB ingår i Addtech koncernen. Detta ger oss charmen av att arbeta i ett litet effektivt bolag samtidigt som vi har den stora koncernen i ryggen när det gäller trygghet och möjlighet till satsningar. Addtech koncernen har egen affärsskola med utbildningar för säljare och ledare. Vår företagsfilosofi kan sammanfattas med de fem nyckelorden:

  • Enkelhet
  • Effektivitet
  • Förändringsvilja
  • Ansvar
  • Frihet

Hör av dig till oss om du vill vara med och bygga upp OmniProcess till den ledande leverantören av mät- och analysinstrument till Nordisk processindustri.


 

Lediga jobb


Produktspecialist Flödesmätning

Vi letar efter en förstärkning till vår grupp av produktspecialister för att arbeta med våra produkter inom flödesmätning. Här finns ett spännande utbud av välkända och ledande leverantör som vi är återförsäljare för som Bronkhorst, Yokogawa och många fler. Våra kunder finns inom hela processindustrin i vid bemärkelse som massa&papper, stålverk, energiproducenter, livsmedel och farma med mera, så många omväxlande utmaningar utlovas!

Personen vi söker ska hjälpa och stödja våra säljare med både produkt- och applikationssupport samt ha en god kontakt med våra leverantörer. Att föreslå lösningar, ta fram rätt konfiguration, underlag till offerter och bra presentationsmaterial är en del av jobbet. En annan viktig del är att kunna svara kunder direkt på supportfrågor, hitta rätt underlag och hjälpa kunder med produktdokumentation.

Jobbet sköts huvudsakligen från kontoret i Solna, men både leverantörsbesök samt vissa kundbesök kan bli aktuellt vid presentation, utbildningar, igångkörningar med mera.

Kommunikation med kunder sker på svenska varför det är viktigt att behärska språket flytande både i tal och skrift, goda kunskaper i engelska är också ett krav.

För mer information kontakta Jonas Thelaus, produktsupportchef

Tel: 08-564 808 41

Email: Jonas.thelaus@omniprocess.se


 

Vi är alltid intresserade av nya talanger. Är Du intresserad av att arbeta hos oss?

Välkommen att skicka ett mail till info@omniprocess.se alternativt slå en signal till Daniel Lidberg

på tel 031-381 30 40