Jobba hos oss

Jobba hos oss

OmniProcess AB ingår i Addtech koncernen. Detta ger oss charmen av att arbeta i ett litet effektivt bolag samtidigt som vi har den stora koncernen i ryggen när det gäller trygghet och möjlighet till satsningar. Addtech koncernen har egen affärsskola med utbildningar för säljare och ledare. Vår företagsfilosofi kan sammanfattas med de fem nyckelorden:

  • Enkelhet
  • Effektivitet
  • Förändringsvilja
  • Ansvar
  • Frihet

Hör av dig till oss om du vill vara med och bygga upp OmniProcess till den ledande leverantören av mät- och analysinstrument till Nordisk processindustri.


Lediga jobb

 

 


Resande servicetekniker, Process

Vi söker en resande servicetekniker för våra givare och instrument relaterade till processindustrin och arbetsfältet är Sverige. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, reparation och installation. Du kommer att resa frekvent och ibland med flyg. Vi tror därför att du är bosatt i Stockholm med omnejd och med god access till Arlanda flygplats.

Låter detta intressant? Kontakta Jan Röttger, Servicechef, för mer information.

Tel: +46 8-564 808 81

E-mail: jan.rottger@omniprocess.se

Resande servicetekniker, Laboratorieanalys

Vi söker en resande servicetekniker för våra instrument inom laboratorieanalys och arbetsfältet är Skandinavien. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, reparation och installation. Du kommer att resa frekvent och ibland med flyg. Vi tror därför att du är bosatt i Stockholm med omnejd och med god access till Arlanda flygplats.

Låter detta intressant? Kontakta Jan Röttger, Servicechef, för mer information.

Tel: +46 8-564 808 81

E-mail: jan.rottger@omniprocess.se


Vi är alltid intresserade av nya talanger. Är Du intresserad av att arbeta hos oss?

Välkommen att skicka ett mail till info@omniprocess.se alternativt slå en signal till Daniel Lidberg, tel 031-381 30 40