• SIEMENS utökar sin portfölj med lanseringen av SITRANS LR500 serien

  En revolution inom radarbaserad nivåmätning

  Med en imponerande räckvidd på upp till 120 meter och 1 mm noggrannhet är LR500 serien designad för att hantera de mest utmanande applikationerna under extrema förhållanden. Utrustad med Process Intelligence för avancerad signalbearbetning, säkerställer denna serie optimal prestanda i alla scenarier. Upptäck hur SITRANS LR500 serien kan ge din processövervakning en ny dimension.

  Mer information!
  SIEMENS utökar sin portfölj med lanseringen av SITRANS LR500 serien
 • OmniProcess välkomnar SIEMENS som ny leverantör av nivåmätare

  En ny era av precision och pålitlighet

  Upptäck den senaste innovationen från SIEMENS – SITRANS LR100 serien. Med banbrytande 80 GHz radar teknologi erbjuder denna serie exceptionell noggrannhet och pålitlighet för nivåmätning av både vätskor och fasta ämnen. Perfekt anpassad för en rad industriapplikationer, SITRANS LR100 serien sätter en ny standard för effektiv och problemfri processövervakning.

  Mer information!
  OmniProcess välkomnar SIEMENS som ny leverantör av nivåmätare
 • vi presenterar stolt vår nya leverantör katronic

  Förbättra dina industriella processer med Katronics ledande Clamp-On ultraljudflödesmätningsteknik. Från ATEX-godkända lösningar till flexibla portabla enheter, vi erbjuder den precision och tillförlitlighet din verksamhet behöver.

  Utforska våra lösningar!
  vi presenterar stolt vår nya leverantör katronic

Om oss

OmniProcess ska erbjuda helhetslösningar med mät- och analysinstrument till svensk industri. Med vår kompetens skapar vi trygghet, lönsamhet och ökad konkurrenskraft för våra kunder.

Läs mer

Vår kunskap - din trygghet

OmniProcess är en ledande leverantör av process- och analysinstrumentering till svenska industrier och laboratorier. Vi har bred kunskap om såväl produkter som applikationer där de används och tänker hela tiden på den totala kostnaden för en produkt eller lösning. Vi är i dagsläget 30 medarbetare placerade på 8 orter i Sverige. Vår långa erfarenhet i kombination med ett mycket brett utbud av produkter ger oss möjlighet att erbjuda de bästa lösningarna för er applikation.

Kontakta oss

Vi erbjuder utbildningar

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar om våra produkter och specialområden i form av traditionella kurser eller skräddarsydda utbildningar som utgår från ditt företags unika behov. Hör av dig till oss så kan vi ta en förutsättningslös diskussion.

Läs mer

Nyheter från oss

Inbjudan till Fortbildningsdag: Flödesmätning i teori och praktik

2024-06-26

Vi på OmniProcess är glada att bjuda in dig till en fortbildningsdag om flödesmätning. Delta i en unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper och få insikt i de senaste teknologierna och metoderna inom flödesmätning. Eventet äger rum den 23 oktober 2024 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. Anmäl dig senast 20 september 2024 för att säkra din plats.

Läs mer

Planera beställningar inför sommarsemestern!

2024-06-20

Lägre bemanning under vecka 28-32. Lägg dina beställningar redan nu!

Läs mer

OmniProcess välkomnar SIEMENS som ny leverantör av nivåmätare – En ny era av precision och pålitlighet

2024-04-01

OmniProcess är stolta över att meddela vårt senaste partnerskap med SIEMENS, en global ledare inom industriell automation och mätteknologi. Från och med 1 april utökar vi vår produktportfölj med SIEMENS avancerade nivåmätningslösningar. Upptäck hur detta partnerskap öppnar upp nya möjligheter för din verksamhet.

Läs mer

Besök oss på EURO EXPO i Karlstad 24-25 Januari!

2024-01-09

Kom och träffa oss på mässan! Vi kommer prata allt ifrån flödesmätning till laser!

Läs mer